Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun Ena natur lemn masiv de fag

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul Ena Natur este o expresie a designului minimalist, combinand liniile simple cu calitatea superioara a lemnului masiv de fag. Fiecare detaliu al acestui scaun este gandit pentru a crea o experienta confortabila fara a sacrifica estetica.

Durabilitate si rezistenta. Lemnul masiv de fag este cunoscut pentru durabilitatea si rezistenta sa in timp. Scaunul Ena Natur va rezista multi ani de acum inainte, fara a-si pierde din frumusete si Designul minimalist al scaunului Ena Natur il face potrivit pentru orice tip de interior, de la cel clasic la cel modern. Indiferent daca il plasezi in bucatarie, in sufragerie sau la birou, acest scaun va aduce o nota de eleganta si rafinament.

Alege calitatea si designul romanesc. Prin achizitionarea scaunului Ena Natur, sustii productia locala si beneficiezi de un produs unic, realizat cu grija si atentie la detalii.Comanda acum si bucura-te de confortul si estetica unui produs deosebit! Scaunul Ena Natur este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza simplitatea, eleganta si calitatea superioara.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura