Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun dining Cristian gri lemn masiv de fag tapitat stofa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Un scaun clasic si confortabil, perfect pentru orice sufragerie sau bucatarie.Realizat din lemn masiv de fag de cea mai inalta calitate, Scaunul pentru Dining Cristian Gri este construit pentru a dura.

Lemnul de fag este cunoscut pentru duritatea si frumusetea sa, oferind scaunului un aspect atemporal care se va integra cu usurinta in orice decor. Scaunul are o culoare gri eleganta, care se potriveste perfect cu orice schema de culori. Tapitat cu o stofa moale si confortabila, acesta ofera un plus de suport si relaxare in timpul meselor., oferind sustinere optima pentru spate.

Constructia solida si rezistenta a lemnului masiv de fag garanteaza durabilitatea si stabilitatea in utilizare, fiind perfect adaptata pentru utilizare frecventa, motiv pentru care este unul din cele mai cumparate produse Doravi.

Fiind produs pe comanda in Romania, Scaunul Dining Cristian Gri este fabricat cu grija si atentie la detalii. Puteti fi siguri ca primiti un produs de cea mai inalta calitate care va fi apreciat de familia dumneavoastra pentru multi ani.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura