Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun horeca Andrei bicolor lemn masiv de fag

0 stars: 0.00 din 0 pareri

320 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul HoReCa Andrei Doravi intr-o combinatie bicolora distinctiva este o piesa de mobilier ce emana eleganta si rezistenta, fiind produs la comanda in Romania din lemn de fag de cea mai inalta calitate. realizat la comanda in Romania din lemn de fag de cea mai inalta calitate. si stabilitate, fiind adecvat in cadrul unei locuinte ca scaun de lemn pentru living, dar si unei folosiri intr-un pub, restaurant, bar, cafenea, cofetarie sau terasa.

Cu linii ferme si un design robust, acest scaun aduce un aer sofisticat si modern in orice mediu comercial. Combinatia bicolora adauga un element de interes si stil, evidentiind frumusetea si versatilitatea acestui scaun. durabilitate si stabilitate pe termen lung, fiind ideal pentru utilizare in spatii comerciale aglomerate cum sunt salile de evenimente, restaurantele sau cafenelele. Constructia solida si rezistenta a lemnului de fag garanteaza durabilitate si stabilitate pe termen lung, fiind potrivit pentru utilizarea in medii comerciale intense.

Fabricat la comanda in Romania, acest scaun poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect nevoilor si preferintelor fiecarui client, oferind un mobilier unic si adaptat spatiului respectiv. Indiferent daca este utilizat in restaurante, cafenele sau hoteluri, acest scaun va impresiona prin eleganta si robustetea sa, fiind o alegere excelenta pentru proprietarii de afaceri care cauta un mobilier de calitate superioara.

Productia la comanda in Romania permite personalizarea scaunului in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client, oferindu-le acestora posibilitatea de a obtine un mobilier unic si adaptat spatiului lor. Indiferent de locatia in care este amplasat, acest scaun va impresiona prin eleganta si robustetea sa, fiind alegerea perfecta pentru proprietarii de afaceri care doresc un mobilier de inalta calitate., este o piesa de mobilier ce emana eleganta si rezistenta, fiind produs la comanda in Romania din lemn de fag de cea mai inalta calitate. Cu linii ferme si un design robust, acest scaun aduce un aer sofisticat si modern in orice mediu comercial.

Combinatia bicolora adauga un element de interes si stil, evidentiind frumusetea si versatilitatea acestui scaun. Constructia solida si rezistenta a lemnului de fag garanteaza durabilitate si stabilitate pe termen lung, fiind potrivit pentru utilizarea in medii comerciale intense.

Productia la comanda in Romania permite personalizarea scaunului in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client, oferindu-le acestora posibilitatea de a obtine un mobilier unic si adaptat spatiului lor. Indiferent de locatia in care este amplasat, acest scaun va impresiona prin eleganta si robustetea sa, fiind alegerea perfecta pentru proprietarii de afaceri care doresc un mobilier de inalta calitate si rezistent pentru clientii lor.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura