Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun restaurant Cristin alb lemn de fag tapitat cu stofa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

330 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul pentru Restaurant Cristin Doravi intr-o nuanta eleganta de alb este o piesa de mobilier ce emana eleganta si luminozitate, fiind realizat la comanda in Romania, din lemn de fag de cea mai buna calitate.

Designul sau simplu, dar sofisticat, se integreaza perfect in orice mediu comercial, aducand un aer proaspat si modern. Nuanta alba confera scaunului un aspect luminos si aerisit, fiind potrivita pentru amenajarile interioare contemporane si salile de evenimente. Constructia robusta si rezistenta a lemnului de fag garanteaza durabilitate si stabilitate in timp, fiind ideal pentru utilizarea in spatiile cu trafic intens. Tapiteria din stofa completeaza aspectul elegant al scaunului, oferind un confort sporit si o nota de caldura.

Scaunul HoReCa Cristin Doravi, produs la comanda in Romania, ofera posibilitatea de personalizare in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client, astfel incat sa se potriveasca perfect spatiului respectiv. Indiferent daca sunteti in cautarea unor scaune pentru restaurante, cafenele, hoteluri sau orice alte locatii HoReCa, acest scaun va impresiona prin simplitatea sa eleganta si calitatea superioara a materialelor, aducand un plus de stil si confort in fiecare incapere.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura