Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun dining Cristin natur lemn de fag tapitat cu stofa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

330 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul Cristin Natur, realizat din lemn masiv de fag de cea mai inalta calitate si tapitat cu o stofa moale si placuta la atingere, este o piesa de mobilier versatila care va aduce o nota de caldura si armonie in orice living. Culoarea naturala a lemnului de fag confera scaunului un aspect elegant, perfect pentru a completa diverse stiluri de decor.

Designul clasic si atemporal al Scaunului Cristin Natur se potriveste perfect cu decoruri rustice, traditionale sau moderne. Liniile sale simple si curate ofera scaunului un aspect rafinat, fiind o piesa de mobilier de care va veti bucura pentru multi ani de acum incolo.

Sustinere perfecta pentru o experienta relaxanta: Scaunul Cristin Natur pune accent pe confortul tau. Spatarul ergonomic si sezutul generos, tapitat cu o stofa moale si delicata, ofera o sustinere excelenta a coloanei vertebrale, permitandu-ti sa te relaxezi complet si sa te bucuri de momente placute alaturi de familie.

Durabilitatea, un aspect esential pentru orice mobilier, este garantata de constructia robusta din lemn masiv de fag. Acest tip de lemn este cunoscut pentru rezistenta sa la uzura si zgarieturi, asigurand o durata de viata lunga a scaunului, chiar si in conditii de utilizare frecventa.Stofa de inalta calitate utilizata pentru tapiterie este moale si placuta la atingere, rezistenta la pete si usor de curatat, pentru o intretinere facila.

Productia pe comanda din Romania ofera clientilor posibilitatea de a personaliza Scaunul Cristin Natur conform nevoilor lor specifice.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura