Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun horeca Cristin stejar lemn de fag

0 stars: 0.00 din 0 pareri

375 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul HoReCa Cristin Doravi in nuanta stejar este o expresie a calitatii si traditiei romanesti, fiind produs la comanda in Romania.

Realizat din lemn masiv de fag, acest scaun imbina estetica clasica cu durabilitatea si functionalitatea moderna. rezistenta la uzura foarte ridicat.Nuanta naturala a lemnului stejar confera scaunului un aspect autentic si rafinat, potrivindu-se armonios in orice tip de amenajare interioara. Constructia solida si rezistenta a lemnului de fag asigura stabilitate si durabilitate pe termen lung, fiind ideal pentru medii comerciale aglomerate. lemn masiv de fag, acest scaun modern si elegant emana rafinament in fiecare detaliu. Nuanta nuc roscat confera un aer cald si primitor, integrandu-se perfect intr-o varietate de amenajari interioare. Tapiteria din piele ecologica adauga un aspect luxos si faciliteaza intretinerea, asigurand totodata confortul clientilor.

Scaunul HoReCa Cristin Doravi poate fi personalizat in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client, oferindu-le acestora posibilitatea de a obtine un mobilier unic si adaptat spatiului lor. Indiferent de locul in care este amplasat, acest scaun va impresiona prin calitatea si frumusetea sa, fiind alegerea perfecta pentru proprietarii de afaceri care apreciaza autenticitatea si excelenta in productia locala.restaurante, cafenele sau hoteluri, aducand un plus de eleganta si rafinament in fiecare interior. Indiferent de mediul in care este amplasat, acest scaun va impresiona prin designul sau rafinat si calitatea superioara a materialelor romanesti.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura