Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun horeca Cristian gri lemn masiv de fag tapitat stofa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul HoReCa Cristian intr-o nuanta moderna de gri, realizat din lemn masiv de fag si tapitat cu stofa, cu spatar curbat, este o piesa de mobilier ce emana simplitate si rafinament in orice mediu comercial.

Designul sau contemporan si sofisticat aduce un aer fresh si urban in amenajarile interioare, facandu-l o optiune foarte potrivita daca esti in cautarea unui scaun de restaurant.

Lemnul masiv de fag, intr-o nuanta subtila de gri, adauga o nota de sobrietate si rafinament, evidentiind frumusetea si calitatea materialului.

Tapiteria din stofa confera scaunului un aspect placut la atingere si un confort sporit pentru clienti.


Spatarul curbat ofera o sustinere ergonomica pentru spate, garantand confortul optim in timpul utilizarii.

Constructia solida si rezistenta a lemnului masiv de fag asigura durabilitatea si stabilitatea scaunului, fiind perfect adaptata pentru mediul comercial aglomerat, motiv pentru care este o alegere foarte populara in randul clientilor nostri.

Versatilitatea acestui scaun il face potrivit pentru diverse locatii HoReCa, precum restaurante, cafenele sau hoteluri moderne.

Indiferent de stilul decorativ al incaperii, scaunul HoReCa in nuanta gri, lemn masiv de fag si tapitat cu stofa, cu spatar curbat, va aduce un plus de stil si eleganta, completand cu gratie amenajarea spatiului respectiv.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura