Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun horeca Cristian natur lemn masiv de fag

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul Horeca din lemn masiv de fag in nuanta natur, cu sezut solid si spatar curbat, este o piesa de mobilier ce emana simplitate si rafinament in orice mediu.

Realizat din lemn masiv de fag, acest scaun reprezinta o alegere ideala pentru mediul comercial, datorita durabilitatii si rezistentei sale.

Cu o nuanta naturala, lemnul masiv de fag evidentiaza frumusetea si calitatea materialului, aducand un aer autentic si cald in orice spatiu. Sezutul solid ofera confortul necesar clientilor, iar spatarul curbat adauga un plus de sustinere si eleganta.

Scaunele Horeca Cristian sunt produse la comanda, in Romania.

Designul versatil si clasic face ca acest scaun sa se potriveasca in diverse medii comerciale, precum restaurante, cafenele sau hoteluri. Indiferent de stilul decorativ al incaperii, scaunul Horeca din lemn masiv de fag in nuanta naturala va aduce un plus de stil si rafinament, completand cu gratie amenajarea spatiului respectiv.

Cu o constructie solida si durabila, acest scaun este conceput pentru a rezista utilizarii intensive in mediul comercial, fiind o investitie pe termen lung pentru proprietarii de afaceri care cauta un mobilier elegant si functional pentru clientii lor.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura