Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun bar cires tapitat cu stofa spatar 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

310 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul de bar din lemn de fag in culoarea calda a ciresului este o piesa de mobilier ce emana eleganta si rafinament. Cu o constructie solida si durabila, acest scaun realizat la comanda in Romania, imbina frumusetea naturala a lemnului masiv cu confortul oferit de tapiteria din stofa si designul deosebit al spatarului.

Tapiteria din stofa adauga un plus de confort si caldura, conferind scaunului o nota de rafinament si stil. Spatarul cu model adauga un detaliu distinctiv si sofisticat, evidentiind maiestria lucrului manual si atentia la detalii.

Lemnul de fag este atent finisat pentru a evidentia frumusetea si textura acestuia, conferind scaunului o nota de autenticitate si calitate superioara. Constructia solida si rezistenta asigura durabilitatea in timp si stabilitatea in utilizare.

Cu un design ergonomic acest scaun de bar este potrivit pentru diverse spatii, de la baruri si restaurante pana la bucatarii sau incaperi de luat masa. Indiferent de locul in care este amplasat, acest scaun de bar din lemn de fag va aduce o nota de eleganta si rafinament, completand perfect orice interior.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura