Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pasiune pentru calitate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun bar sau cafenea stejar tapitat piele ecologica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

290 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul de bar din lemn de fag intr-o nuanta calda de stejar emana eleganta si rafinament. Cu o constructie solida si durabila, acest scaun reprezinta o combinatie perfecta intre functionalitate si estetica, ceea ce il face o optiune ideala de atunci candu sunteti in cautare de scaune de cafenea.

Lemnul de fag confera stabilitate si rezistenta, asigurand o utilizare indelungata fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Tapiteria din piele ecologica asigura un confort deosebit, aducand o nota de personalitate in orice mediu. Pielea eco imita cu succes aspectul si textura pielii naturale, conferind totodata usurinta in intretinere si curatare.

Designul minimalist, cu linii clare, il face perfect pentru a fi amplasat in orice bar, bucatarie sau incapere destinata socializarii. Suportul pentru picioare asigura confortul optim pentru orice persoana.

Cu linii fluide si finisaje atent lucrate in Romania, acest scaun de bar adauga un plus de eleganta si stil oricarui spatiu. Indiferent daca este utilizat intr-un cadru clasic sau modern, acesta reuseste sa creeze o atmosfera primitoare si sofisticata.

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.doravi.ro
Se acorda reduceri in functie de cantitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura